Wim Verschelden over gezondheid, het kwalitatieve leven en zijn praktijk

DSC_0466 2

Waarom ik gezondheidsbegeleider ben geworden? Eigenlijk ben ik een heel nieuwsgierig persoon. Waarom is het ene voedingsmiddel gezonder dan het andere? Wanneer is je leven kwalitatief? Wat is gezond leven?

Het begin van een zoektocht

En plots werd ik geconfronteerd met vragen die ik niet op de gekende manier kon beantwoorden. We zochten een oplossing voor de problemen van mijn vrouw, maar nergens konden we een antwoord vinden op haar vraag wat haar klachten nu veroorzaakte. Uiteindelijk kwamen we terecht bij bioresonantie. Toen we met toestellen effectief konden herkennen wat de oorzaak van haar problemen was, besloot ik iets te gaan doen met die nieuwe inzichten.

Nu behandel ik zelf al 10 jaar met bioresonantie en geef ik opleidingen bioresonantie in België en in Nederland. Ik volgde een opleiding in Eindhoven, een stage in Colorado en verschillende opleidingen in fytotherapie, Chinese geneeskunde, KPNI, Bachremedies, oligotherapie volgens Dr Ménétrier, orthomeleculaire geneeskunde. Met die hele bagage aan inzichten analyseer ik, stel ik vast en geef ik advies aan klanten.

Ons veelzijdige lichaam

Vanuit een bioresonantie-analyse en vanuit mijn verworven inzichten in het menselijke lichaam uit de klinische psychoneuro-immunologie en orthomoleculaire geneeskunde geef ik dat advies. Soms werken we daarbij met homeopathie, soms met Bachremedies of voedingssupplementen en fytotherapie. Ook geef ik daarbij psychologische coaching, bewegingstherapie en voedingsleer. Het advies is zo veelzijdig, omdat gezondheid op zich juist zo veelzijdig is. Want: wanneer is iemand gezond? Die vraag kun je toch enkel beantwoorden als je kijkt naar evoluties binnen de emotionele, psychologische én fysische laag van een mens?

Eigenlijk blijf ik gewoon die nieuwsgierige jongen van toen

Ik blijf wel nog altijd op zoek. Nog steeds bezit ik die grote nieuwsgierigheid om te weten te komen wat de kwaliteit van ons leven bepaalt. Mijn zoektocht via de integratieve geneeskunde helpt me op weg. En ik ben niet de enige, waardoor het niet anders kan dan dat de reguliere geneeskunde moet rekening houden mogelijke, versterkende methoden vanuit de integratieve geneeskunde.

[ABTM id=9239]

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending

©2022 Quantum Tech BV - Apostelhuizen 97 - 402 - 9000 Gent

Mail: Info@QuantumTech.be

Open: Enkel op afspraak

or

Log in with your credentials

Forgot your details?