Samenwerken met Quantum Tech

Ben jij op zoek naar de vrijheid & flexibiliteit van een kleine organisatie en wens je in een wetenschappelijke en professionele sfeer te werken? Quantum Tech is gezondheid 2.0: persoonlijk en holistisch. Droom je ‘s nachts nog van hormonale cyclussen, Th1- en Th2-balans en zet je zelfs je boodschappenbriefje om in een gezondheidsprotocol? Lees dan verder voor onze opportuniteiten en jouw nieuwe baan.

Je wenst mee te werken in een ontspannen en competente omgeving waarin integratieve gezondheid met wetenschappelijke onderbouw centraal staat? Quantum Tech is op zoek naar zelfstandige medewerkers om bioresonantietoestellen te verdelen.

Je brengt mee:

  • Kennis van integratieve gezondheidszorg met commercieel reukorgaan
  • Passie voor je werk
  • Je drang om je talenten ten volle te benutten op zelfstandige basis.

We bieden je:

  • Een context waarin het goed is om werken en waarin jij je kan ontwikkelen
  • Een opleiding op maat om de nodige kennis te vergaren en sterk gewapend het terrein te betreden
  • Een goede commissiestructuur en transparante werking

Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van ons dynamisch team? Stuur dan je cv samen met je motivatie naar tom@quantumtech.be. Van zodra er een opportuniteit is waarvoor je in aanmerking komt, nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending

©2022 Quantum Tech BV - Apostelhuizen 97 - 402 - 9000 Gent

Mail: Info@QuantumTech.be

Open: Enkel op afspraak

or

Log in with your credentials

Forgot your details?