Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bioresonantie volgens Paul Schmidt: “Praktijkbenadering van gastro-enterologische problemen” (advanced training)

06/10/2016 @ 19:00 - 21:00

€50

Bij het succesvol herstellen en duurzaam behouden van gezondheid en welzijn staat de volgende vraag centraal: “Hoe kan de zelfregulerende capaciteit van de belangrijke lichaamssystemen, in hun onderlinge samenhang, opnieuw ten volle worden geactiveerd?” In het antwoord hierop spelen inzicht in de energetische huishouding van het lichaam en het gericht toepassen van bioresonantietherapie en suppletie, naast levensstijl- en voedingsadvies, een zeer belangrijke rol.

Ann Decoster bezielt enthousiast een bloeiende, multidisciplinaire praktijk waarin het herstel van zelfregulering en de methodes van bioresonantie volgens Paul schmidt al ruime tijd met succes wordt toegepast. Ze deelt graag haar kennis met u tijdens deze advanced training waarbij de praktijktoepassing centraal staat.

Quantum Tech en haar medewerkers specialiseren zich in kennis over bioresonantietoestellen en hebben een jarenlange ervaring in aanvullende opleidingen. Als specialist ter zake verdiept Quantum Tech zich in complementaire geneeskunde, waarbij bioresonantie een centrale rol speelt. Via praktijkgerichte toepassingen ondersteunen we de gezondheid en het welzijn van de cliënt. In interactie met de praktijk, wetenschap en ervaringsgerichte therapie bouwden we ondertussen een schat op aan waardevolle ervaring en diepgaande kennis.

Details

Date:
06/10/2016
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
€50
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Quantum Tech
Phone:
00 32 477 30 86 86
Email:
info@quantumtech.be
Website:
www.quantumtech.be

Venue

Biofeetback
Esstraat 9
Oudenaarde, 9700 België
+ Google Map

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?