Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Lever en pancreas pathologie onder de loep genomen”

07/11/2015 @ 10:00 - 17:00

€130

De lever is naast de darm het belangrijkste ontgiftingsorgaan in ons lichaam. Naast deze functie speelt de lever ook een belangrijke rol in het verteringsproces via de productie van gal en galzouten, is het een opslagplaats van vetoplosbare vitaminen en glucose en worden er ook o.a. bloedstollingsfactoren, cholesterol en eiwitten gevormd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vele ziekten ontstaan als deze functies van de lever niet meer optimaal kunnen worden uitgevoerd.

De pancreas heeft zowel een exocriene (vrijzetten van verteringssappen in de darm) als een endocriene functie. Deze laatste regelt de bloedsuikerspiegel door het vrijzetten van insuline bij hyperglycemie en glucagon bij hypoglycemie. Aangezien glucose dé energiebron is voor onze cellen moet deze balans optimaal geregeld worden voor een efficiënt celmetabolisme.

Zowel ontgifting van als een goede energievoorziening voor de cel zorgen voor een lichaam in balans.
Het belang van herstel van zowel lever als pancreas alsook de wijze om dit herstel te integreren in uw behandelingsstrategie zal tijdens deze lesdag besproken worden.

Dr Ann Coppejans bezielt enthousiast een bloeiende, multidisciplinaire artsenpraktijk waarin het herstel van zelfregulering en de methodes van bioresonantie al jaren met succes worden toepgepast. Ze doceert daarnaast regelmatig.

Details

Date:
07/11/2015
Time:
10:00 - 17:00
Cost:
€130
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Quantum Tech
Phone:
00 32 477 30 86 86
Email:
info@quantumtech.be
Website:
www.quantumtech.be

Venue

Quantum Tech BV
Apostelhuizen 97/402
Gent, 9000 België
+ Google Map
Phone:
+ 32 (0)477 30 86 86
Website:
www.quantumtech.be

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

Forgot your details?