Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Mineralenhuishouding: hoe interpreteren en reguleren”

12/12/2015 @ 10:00 - 17:00

€130

De zelfregulerende- en zelfhelende capaciteiten van ons lichaam wordt geregeld door een complex systeem van uitwisseling van informatie via ons hormonaal- en zenuwsysteem en van daaruit over de celmembraan tussen het interstitieel vocht en de intracellulaire ruimte.
Over dit membraan worden signalen doorgegeven die cellen kan aansporen tot genexpressie met aanmaak van eiwitten en enzymen tot gevolg waardoor de cel tot actie kan overgaan.
Om deze informatieoverdracht vlot te laten gebeuren is een optimale mineralenhuishouding zeer belangrijk. Deze mineralen spelen ook een belangrijk rol in het opbouwen van een electronenpotentiaal over het celmembraan (“elektrische spanning”) waardoor transport doorheen de celwand kan plaatsvinden.
Een goede mineralenhuishouding zorgt voor een belangrijk deel ervoor dat de extracellulaire matrix niet verzuurd geraakt waardoor de uitwisseling van voedingstoffen en zuurstof naar en afvalstoffen van de cel vlot kan verlopen.

Tekorten of een disbalans in de mineralenhuishouding geeft een verstoring van vele metabole processen met chronische inflammatie, vermoeidheid, spierzwakte en degeneratieziekten zoals osteoporose, artritis en neurologische achteruitgang als gevolg.

Tijdens deze lesdag worden de symptomen van ontregelde mineralenhuishouding, de onderliggende oorzaken hiervan en behandelingsstrategieën uitgebreid besproken.

Dr Ann Coppejans bezielt enthousiast een bloeiende, multidisciplinaire artsenpraktijk waarin het herstel van zelfregulering en de methodes van bioresonantie al jaren met succes worden toepgepast. Ze doceert daarnaast regelmatig.

Details

Date:
12/12/2015
Time:
10:00 - 17:00
Cost:
€130
Event Category:

Organizer

Quantum Tech
Phone:
00 32 477 30 86 86
Email:
info@quantumtech.be
Website:
www.quantumtech.be

Venue

Quantum Tech BV
Apostelhuizen 97/402
Gent, 9000 België
+ Google Map
Phone:
+ 32 (0)477 30 86 86
Website:
www.quantumtech.be

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?