Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De diepere oorzaken van tand- en mondinfecties (advanced training Scio/Eductor)

04/03/2017 @ 10:00 - 17:00

€145

Tijdens de advanced training op 4 maart gaat lesgever Wim Verschelden dieper in op de achterliggend oorzaken van tand- mondinfecties. Daarbij legt hij tevens uit welke programma’s van de Scio/Eductor je kunt gebruiken bij het detecteren van dergelijke infecties. Ook leert hij je hoe je het bioresonantietoestel kunt inzetten om het lichaam van je cliënt te boosten.

Samen met zijn partner heeft Wim Verschelden een multidisciplinaire praktijk, waarbij hij al jaren bioresonantietherapie toepast om de zelfregulatie van het lichaam te boosten. Tijdens deze training deelt hij graag zijn encyclopedische kennis met u.

Quantum Tech en haar medewerkers specialiseert zich in integratieve gezondheidszorg, waarvan bioresonantie een belangrijk onderdeel is. Door jarenlange ervaring en door het volgen van verschillende opleidingen bouwde Quantum Tech een schat aan diepgaande kennis in ervaringsgerichte therapie op. Via praktijkgerichte toepassingen ondersteunt Quantum Tech de gezondheid en het welzijn van de klanten.

Details

Date:
04/03/2017
Time:
10:00 - 17:00
Cost:
€145
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Quantum Tech
Phone:
00 32 477 30 86 86
Email:
info@quantumtech.be
Website:
www.quantumtech.be

Venue

Biofeetback
Esstraat 9
Oudenaarde, 9700 België
+ Google Map

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?