BIOREGULATIE GEVORDERDEN OPLEIDINGEN

21/09/2017 De schildklier als regulator van het lichaam

De schildklier is de regulator van het lichaam. Ze regelt niet enkel de energie van ons lichaam, maar ook de aanmaak van nieuwe en de vervanging van oude cellen. Tijdens deze advanced training bioregulatie gaat NKO-arts Lien Sys dieper in op de werking van de schildklier.

Meer info & aanmelden

19/10/2017 Hormonale problemen bij mannen. Mannen en hun hormonen

NKO-arts Lien Sys kijkt naar de oorzaak van hormonale problemen bij mannen.

Meer info & aanmelden

18/01/2017 Sportblessures. Behandelen van sportblessures.

We kijken in deze advanced training naar verschillende bloedbeelden en bloedziektes met onder andere het programma Dark Field van de Eductor en Scio. Therapeut en lesgever Wim Verschelden gaat dieper in op behandelingen die je kunt uitvoeren wanneer je naar het bloed kijkt. Een speciale focus van deze advanced training is ‘candida’.

Meer info & aanmelden

15/03/2017 Obesitas: wat als overgewicht het functioneren belemmert?

 

Wat als obesitas het functioneren belemmert? Overgewicht kan tot heel wat problemen leiden. In de advanced training bioregulatie van 15 maart haalt NKO-arts Lien Sys verschillende oorzaken voor obesitas aan.

Meer info & aanmelden

26/04/2017 Degeneratie ziekten onder de loep

 

NKO-arts Lien Sys spreekt over degeneratieziekten en de mogelijke oorzaken in het lichaam.

Meer info & aanmelden

14/06/2017 Leaky Gut. Oorzaken van leaky gut

Een lekkende darm doet je immuunsysteem in overdrive gaan. Om dat te voorkomen is het belangrijk om te weten wat een ‘leaky gut’ veroorzaakt. NKO-arts Lien Sys gaat daar dieper op in.

Meer info & aanmelden

Formules

  • Eén thema waardoor je gebeten bent of één docent die je al jaren boeit? Schrijf je in voor één afzonderlijke les (€ 50,-). Door het combineren van meerdere lessen stel je zelf je programma samen. Klik op een opleiding naar keuze en bestel de lessen die je wil bijwonen.
  • Je kan écht niet kiezen? Ga voor onze abonnementsformule. Je spreidt het inschrijvingsbedrag over 12 maanden (€ 25 per maand) of over 10 maanden (€ 30 per maand) en je betalingen starten in september of januari. Om ons administratief werk te beperken is deze optie enkel mogelijk via domiciliëring. Hou je niet van domiciliëring? Dan kan je het totaalbedrag van € 300,- ook in één keer betalen.

Alle prijzen zijn inclusief btw. De voorwaarden en termijnen vind je in onze Algemene voorwaarden.

Het ‘Early bird’-tarief loopt van 31 mei tot 30 juni 2017 voor het ganse jaar (september 2017- juni 2018)

Annulatie jaarabonnement

  • Annulatie vóór 15 augustus (voor het najaarsprogramma): je ontvangt een volledige terugbetaling.
  • Annulatie tussen 15 augustus en 1 september : je ontvangt een tegoedbon ter waarde van 50 % van het betaalde bedrag, of sluit aan in een andere lopende opleiding (afhankelijk van beschikbaarheid). Wanneer alle andere lopende opleidingen volzet zijn, kan je uitsluitend voor de tegoedbon kiezen.
  • Annulatie vanaf 2 september (voor het jaarprogramma) : je ontvangt geen compensatie, maar kan aansluiten in een andere lopende opleiding (afhankelijk van beschikbaarheid).

Afzonderlijke lessen kunnen niet geannuleerd, maar wel gewisseld worden. Abonnementen lopen gedurende 10 of 12 maanden en kunnen tijdens die periode niet geannuleerd worden. Voor meer details kijk je naar onze Algemene voorwaarden.

De opleidingen vinden plaats in Gent, De Abt, Lange Kruisstraat 4 of in de kantoren van Quantum Tech, Molenaarsstraat 111 – 40. De locatie en bereikbaarheid wordt aangegeven op de pagina van elke opleiding.

Bij elke inschrijving is een notitieboekje inbegrepen. Consumpties zijn inbegrepen, lunch is niet inbegrepen.

                      

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending

©2022 Quantum Tech BV - Apostelhuizen 97 - 402 - 9000 Gent

Mail: Info@QuantumTech.be

Open: Enkel op afspraak

or

Log in with your credentials

Forgot your details?