EDUCTOR SCIO GEVORDERDEN OPLEIDINGEN

Op 29 september 2018 gaat in Gent de 10e jaargang Eductor/Scio lessenreeks van start.
Zoals steeds wordt de opleiding ondergebracht in een ruimer kader waarin gezondheid door het Bio-regulerende concept centraal staat. De bedoeling van deze lessen is om een kwalitatieve en brede kijk te ontwikkelen over de mogelijkheden die het Eductor & Scio-toestel ons biedt om de algemene gezondheidstoestand van onze klanten te verbeteren. Hierbij wordt ook de nodige aandacht geschonken om kennis te vergaren in complementaire vormen van behandeling die de Eductor/Scio- therapieën kunnen versterken. Onder andere kPNI, homeopatie, phytotherapie, acupunctuur worden bekeken om de werking van de Eductor/Scio beter te begrijpen en aldus de verstrekte therapieën te optimaliseren. De lessen worden gegeven door expert Wim Verschelden.

 

Hierbij een overzicht van de data van de Regionale Praktijkbijeenkomsten van de nieuwe jaargang (onder voorbehoud van wijziging, de onderwerpen kan u hier kiezen tot 15/8/18):

29/09/2018  NLP in depth

Meer info & aanmelden

20/10/2018 Lever en pancreas pathologie en de bioregulatieve benadering

Meer info & aanmelden

15/12/2018 Laaggradige ontstekingen opsporen en aanpakken via bioregulatie

Meer info & aanmelden

26/01/2019 Vet-, koolhydraten- en eiwittenmetabolisme: energieverdeling en bioregulatie

Meer info & aanmelden

16/03/2019 Ondersteuning van (ex-)kankerpatiënten via bioregulatie 

Meer info & aanmelden

27/04/2019 Trauma en bioregulatieve aanpak door Eductor/scio  

Meer info & aanmelden

8/06/2019 Verslavingen en de aanpak via Eductor/Scio

Meer info & aanmelden

Formules

  • Eén thema waardoor je gebeten bent of één docent die je al jaren boeit? Schrijf je in voor één afzonderlijke les (€ 145,-). Door het combineren van meerdere lessen stel je zelf je programma samen. Klik op een opleiding naar keuze en bestel de lessen die je wil bijwonen.
  • Je kan écht niet kiezen? Ga voor onze abonnementsformule. Je spreidt het inschrijvingsbedrag over 12 maanden (€ 75 per maand) of over 10 maanden (€ 90 per maand) en je betalingen starten in september of januari. Om ons administratief werk te beperken is deze optie enkel mogelijk via domiciliëring. Hou je niet van domiciliëring? Dan kan je het totaalbedrag van € 899,- ook in één keer betalen.

Alle prijzen zijn inclusief btw. De voorwaarden en termijnen vind je in onze Algemene voorwaarden.

Het ‘Early bird’-tarief loopt van 31 mei tot 30 juni 2018 voor het ganse jaar (september 2018- juni 2019)

Annulatie jaarabonnement

  • Annulatie vóór 15 augustus (voor het najaarsprogramma): je ontvangt een volledige terugbetaling.
  • Annulatie tussen 15 augustus en 1 september : je ontvangt een tegoedbon ter waarde van 50 % van het betaalde bedrag, of sluit aan in een andere lopende opleiding (afhankelijk van beschikbaarheid). Wanneer alle andere lopende opleidingen volzet zijn, kan je uitsluitend voor de tegoedbon kiezen.
  • Annulatie vanaf 2 september (voor het jaarprogramma) : je ontvangt geen compensatie, maar kan aansluiten in een andere lopende opleiding (afhankelijk van beschikbaarheid).

Afzonderlijke lessen kunnen niet geannuleerd, maar wel gewisseld worden. Abonnementen lopen gedurende 10 of 12 maanden en kunnen tijdens die periode niet geannuleerd worden. Voor meer details kijk je naar onze Algemene voorwaarden.

De opleidingen vinden plaats in Gent, De Abt, Lange Kruisstraat 4 of in de kantoren van Quantum Tech, Molenaarsstraat 111 – 40. De locatie en bereikbaarheid wordt aangegeven op de pagina van elke opleiding.

Bij elke inschrijving is een notitieboekje inbegrepen. Consumpties zijn inbegrepen, lunch is niet inbegrepen.

                      

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending

©2019 Quantum Tech bvba - Apostelhuizen 97 - 402 - 9000 Gent

Tel: +32 (0)9 230 93 11 - Mail: Info@QuantumTech.be

Open: ma-do 9u - 17u

or

Log in with your credentials

Forgot your details?