EDUCTOR SCIO GEVORDERDEN OPLEIDINGEN

9/09/2017  Scio Eductor, hoe gericht interpreteren van resultaten

In deze lesdag voor gevorderden gaat therapeut en lesgever Wim Verschelden een stuk dieper in op het gericht interpreteren van resultaten die worden verkregen met bepaalde programma’s van de Eductor en Scio. De focus ligt daarbij op: de matrix, zijpanelen, reactiviteitsdisfunctie, rapporten maken en activeren, waarden in de verschillende panelen…

Meer info & aanmelden

21/10/2017 Burn-out door bijnieruitputting. Depressie of Burn-out?

Wat als de energie in je lichaam letterlijk is opgebrand? Therapeut en lesgever Wim Verschelden gaat dieper in op de oorzaak van depressie of burn-out en legt daarbij de link naar emoties en bijnieruitputting. De focus ligt op het opnieuw activeren van de bijnier en op het gebruik van de Eductor en Scio bij burn-outs en depressies.

Meer info & aanmelden

9/12/2017 Hormonen disbalans bij vrouwenklachten 

Tijdens deze les voor gevorderde Eductor- en Scio-gebruikers vertrekt therapeut en lesgever Wim Verschelden vanuit het vrouwelijk hormonenstelsel en gaat hij in op oestrogeendominantie, de rol van progesteron, PMS en de menopauze. Dat steeds met de focus op de werking van de Eductor en de Scio.

Meer info & aanmelden

27/01/2018 Oorzaak en behandeling van candida

We kijken in deze advanced training naar verschillende bloedbeelden en bloedziektes met onder andere het programma Dark Field van de Eductor en Scio. Therapeut en lesgever Wim Verschelden gaat dieper in op behandelingen die je kunt uitvoeren wanneer je naar het bloed kijkt. Een speciale focus van deze advanced training is ‘candida’.

Meer info & aanmelden

10/03/2018 Hersenaandoeningen

 

In deze training voor gevorderden buigt men zich over het topic ‘hersenaandoeningen’. Wim Verschelden focust zich op schade door hersenschudding, CVA, trombose en op leerstoornissen, autisme en ADHD met daarbij steeds de werking van de Eductor en Scio als focus.

Meer info & aanmelden

21/04/201 Insomnia en slaapproblemen

 

Welk effect heeft het bioritme op slaapstoornissen? Tijdens deze advanced training Eductor/Scio vertrekken we vanuit die vraag. Het slaapmechanisme wordt onder de loep genomen en er wordt dieper ingegaan op het belang van het bioritme. Vervolgens wordt uitgelegd hoe je de Eductor/Scio kan gebruiken in jouw praktijk om a.d.h.v. bioresonantie slaapstoornissen te detecteren en behandelen. Daarbij komen verschillende programma’s aan bod.

Meer info & aanmelden

9/06/2018 Homeopathie en bioresonantie

We gaan aan de slag met het programma homeopathie van de Eductor en Scio. Welke homeopatische middelen kunnen bioresonantietherapie versterken? En hoe kunnen we ziekteverwekkers en toxines behandelen met homeopatische frequenties?

Meer info & aanmelden

Formules

  • Eén thema waardoor je gebeten bent of één docent die je al jaren boeit? Schrijf je in voor één afzonderlijke les (€ 145,-). Door het combineren van meerdere lessen stel je zelf je programma samen. Klik op een opleiding naar keuze en bestel de lessen die je wil bijwonen.
  • Je kan écht niet kiezen? Ga voor onze abonnementsformule. Je spreidt het inschrijvingsbedrag over 12 maanden (€ 75 per maand) of over 10 maanden (€ 90 per maand) en je betalingen starten in september of januari. Om ons administratief werk te beperken is deze optie enkel mogelijk via domiciliëring. Hou je niet van domiciliëring? Dan kan je het totaalbedrag van € 899,- ook in één keer betalen.

Alle prijzen zijn inclusief btw. De voorwaarden en termijnen vind je in onze Algemene voorwaarden.

Het ‘Early bird’-tarief loopt van 31 mei tot 30 juni 2017 voor het ganse jaar (september 2017- juni 2018)

Annulatie jaarabonnement

  • Annulatie vóór 15 augustus (voor het najaarsprogramma): je ontvangt een volledige terugbetaling.
  • Annulatie tussen 15 augustus en 1 september : je ontvangt een tegoedbon ter waarde van 50 % van het betaalde bedrag, of sluit aan in een andere lopende opleiding (afhankelijk van beschikbaarheid). Wanneer alle andere lopende opleidingen volzet zijn, kan je uitsluitend voor de tegoedbon kiezen.
  • Annulatie vanaf 2 september (voor het jaarprogramma) : je ontvangt geen compensatie, maar kan aansluiten in een andere lopende opleiding (afhankelijk van beschikbaarheid).

Afzonderlijke lessen kunnen niet geannuleerd, maar wel gewisseld worden. Abonnementen lopen gedurende 10 of 12 maanden en kunnen tijdens die periode niet geannuleerd worden. Voor meer details kijk je naar onze Algemene voorwaarden.

De opleidingen vinden plaats in Gent, De Abt, Lange Kruisstraat 4 of in de kantoren van Quantum Tech, Molenaarsstraat 111 – 40. De locatie en bereikbaarheid wordt aangegeven op de pagina van elke opleiding.

Bij elke inschrijving is een notitieboekje inbegrepen. Consumpties zijn inbegrepen, lunch is niet inbegrepen.

                      

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending

©2018 Quantum Tech bvba - Apostelhuizen 97 - 402 - 9000 Gent

Tel: +32 (0)9 230 93 11 - Mail: Info@QuantumTech.be

Open: ma-do 9u - 17u

or

Log in with your credentials

Forgot your details?