EDUCTOR SCIO
Lesoverzicht 2017 – 2018

Wilt u een Eductor of Scio aankopen? Quantum Tech leert u in verschillende stappen werken met het toestel. Na het traject van Quantum Tech bent u in staat om de Eductor of Scio zelfstandig te gebruiken.

shutterstock_124923551

STAP 1: DEMOAVOND

Welke bioresonantietoestellen bestaan er? Welk toestel functioneert voor u het best? Tijdens de maandelijkse demo leert u de mogelijkheden van de Eductor & Scio kennen.

shutterstock_365048603

STAP 2: INTRODUCTIELESDAG

U krijgt een introductie op het gebruik van de Eductor en Scio. De les is bedoeld voor zij die nog geen Scio of Eductor in hun bezit hebben, maar die een van de toestellen willen leren gebruiken.

shutterstock_201135680

STAP 3: BASISLESDAGEN

We maken u tijdens deze les vertrouwd met het pas aangeschafte toestel. Op die manier bent u helemaal gewapend om zelfstandig met het bioresonantietoestel te werken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STAP 4: VOOR GEVORDERDEN

We verdiepen ons in een bepaald onderwerp en focussen ons daarbij steeds op de praktische toepassing met de Eductor en Scio.

BIOREGULATIE & GOOD FOOD Lesoverzicht 2017 – 2018

Lien Sys is NKO-arts in het AZ Maria Middelares (Gent) en medical advisor bij Quantum Tech. Naast haar opleiding in geneeskunde heeft ze een uitgebreide achtergrond in Chinese geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en klinische psycho-neuro-immunologie. Dokter Sys staat in voor de opleidingen bioregulatie van Quantum Tech, waarbij ze medische duiding geeft bij vaak voorkomende gezondheidsproblemen en hun oplossingen. Daarnaast verzorgt ze samen met gezondheids- en voedingsconsulente Eva Küpper de leer- en kookworkshops van Good Food.

Schermafbeelding 2017-05-18 om 17.56.14

BIOREGULATIE

“Tijdens mijn werk als arts ontmoet ik vaak patiënten met multipele pathologieën, die wel voor elk symptoom een ‘pilletje’ moeten nemen. ‘Kan dat echt niet anders?’ vraag ik me af. Moeten we niet meer naar de oorsprong en naar het ‘waarom’ van de ziekten kijken i.p.v. enkel de symptomen te behandelen? In dat opzicht ben ik mij sinds enkele jaren meer en meer aan het verdiepen in de integratieve geneeskunde, waarbij voeding bovenaan het lijstje staat wat betreft een gezonder leven, lichaam en geest.”

Schermafbeelding 2017-05-31 om 16.16.02

GOODFOOD.GENT

Tijdens de leer- en kookworkshops van Good Food delen arts Lien Sys en gezondheids- en voedingsconsulente Eva Küpper hun uitgebreide kennis over voeding en de werking van het lichaam. Ze gaan op zoek naar de oorzaak van enkele vaak voorkomende voedingsproblemen en overladen u met  gezondheids- en voedingsadvies en heerlijke, gezonde en gemakkelijke recepten.

Vimeo Quantum Tech

 

STAP 1: DEMOAVOND (live op kantoor)

STAP 2: INTRODUCTIELESDAG

STAP 3: BASISLESDAGEN

STAP 4: VOOR GEVORDERDEN

Op de Vimeo van Quantum Tech kan u de voorbije lessen opnieuw bekijken. We sturen u een privélink met inlogcode.

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending

©2018 Quantum Tech bvba - Apostelhuizen 97 - 402 - 9000 Gent

Tel: +32 (0)9 230 93 11 - Mail: Info@QuantumTech.be

Open: ma-do 9u - 17u

or

Log in with your credentials

Forgot your details?