10 JAAR QUANTUM TECH: the best is yet to come!

EVEN TERUGBLIKKEN …


Tien jaar bestaat Quantum Tech al. Tijd, dus, om eens terug te blikken op al die afgelopen jaren. En om al heel even vooruit te blikken naar wat de toekomst ons nog te bieden heeft. 

 Hoe het begon: 2006, het jaar van de waarheid

Werken met voedingssupplementen; bioresonantietoestellen aankopen en verkopen; een bedrijf dat zich richt op het gezonde lichaam; een opleidingscentrum voor integratieve gezondheidszorg … Dat zijn de basisideeën voor het vormen van Quantum Tech in 2006. Vol enthousiasme werd het bedrijf opgestart. In de eerste jaren was Quantum Tech nog een eenmansbedrijf, maar in de jaren die volgden, groeide het uit tot een vaste waarde met steeds meer medewerkers.

Zaakvoerder Tom: Vanaf het begin hebben we samengewerkt met lesgevers die een echte expertise op het vlak van bioresonantie hebben opgebouwd. Wim Verschelden, therapeut en lesgever van het eerste uur, is al van bij het begin en nog steeds, onze vaste partner. Daarnaast werken we ook samen met dokters Ann Coppejans en Lien Sys die tijdens de lesdagen steeds hun uitgebreide wetenschappelijke en medische kennis inzetten om cursisten te onderrichten. 

 

Flashback naar het jaar 2012: het jaar van de grote beslissingen

Een drempeljaar. Zo zou je het jaar 2012 kunnen noemen. Waarom? Omdat we in dat jaar grote beslissingen hebben genomen. Omdat we in dat jaar de vraag hebben gesteld: welk soort bedrijf wil Quantum Tech zijn? Omdat we de keuze hebben gemaakt om terug te keren naar wat het oorspronkelijke plan was: mensen die zich willen verdiepen in bioresonantietherapie en een bioresonantietoestel willen aanschaffen, van dichtbij begeleiden. We hebben in dat jaar ervoor gekozen om terug te keren naar de essentie van Quantum Tech en nog meer in te zetten op service en kwaliteit.

En zo werken we nu nog steeds. Wij brengen eerst de noden en verwachtingen van de mensen in kaart. Tijdens een demoavond kan iedereen gratis meer te weten komen over onze verschillende toestellen. Wanneer iemand interesse heeft in een bepaald toestel, dan raden we die aan om een lesdag over dat bepaald toestel te volgen. Op die manier is er de ruime mogelijkheid om een bioresonantietoestel volledig te leren kennen. Is er dan de wens om een toestel te kopen, dan doen wij een voorstel. En ook daarna leveren we hen de beste service. Zo stopt de verkoop van een bioresonantietoestel niet bij het leveren van het toestel. Wij nemen de zorg van het toestel ook op ons. Als er een probleem is, dan weet ook iedereen dat ze bij ons terecht kunnen voor hulp. Die zorg, dat gevoel van ‘bij ons ben je thuis’, het is iets waar we trots op zijn.

En wat nu?

We zijn nu 2016. 2017 staat aan de voordeur en dus stellen we ons de vraag: wat brengt de toekomst? Maar veel meer dan ons afvragen wat de toekomst zal geven, denken we na over wat wij in de toekomst voor u kunnen betekenen. En op die vraag kunnen we u wel al enkele antwoorden bieden:

  • We willen voorop blijven lopen en partners meenemen in de mogelijkheden van de digitale wereld

  • We willen een team vormen dat eensgezind dezelfde waarden en doelen nastreeft

  • We willen Quantum Tech evalueren, verbeteren en vernieuwen

  • We willen van Quantum Tech een ‘community’ maken voor integratieve gezondheidszorg: een plek waar gezondheidsbegeleiders die zich willen verdiepen in bioresonantietherapie, ook onderling iets kunnen betekenen voor elkaar

Ziezo. Laat dan nu 2017 maar komen …

[ABTM id=9230]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?