Op naar 2017: was 2016 een ‘annus horribilis” ?

2016 hebben we afgesloten en velen hebben er in hun afrekening een “annus horribilis” van gemaakt. De titelvraag dient iedereen voor zichzelf te beantwoorden, mijn beoordeling voor Quantum Tech over het vorige jaar klinkt zeker positief !

Als we globaal kijken naar wat 2016 met zich meebracht kunnen we niet anders dan vaststellen dat we in een oncontroleerbare wereld terecht gekomen zijn. Oorlogen, gruwelijkheden en willekeurige terroristische aanslagen hebben ons het gevoel gegeven dat de wereld een onveilige plaats geworden is. Antwoorden op deze diverse conflicten lijken ook niet onmiddellijk in de maak. Er waren natuurrampen, vreemde verkiezingsuitslagen en een beangstigend aantal sterfgevallen van bekende artiesten. Het economische klimaat is er, bij wat ik voel in mijn contacten met klanten, niet veel beter op geworden.

Ondanks dit alles wens ik in alle hevigheid afstand te nemen van de slogan ‘het was een verschrikkelijk jaar’.
Voor Quantum Tech was 2016 een uitmuntend jaar: we zijn verhuisd naar een inspirerend pand, hebben er twee fantastische medewerkers bij gekregen, onze positie als bioresonantieplatform werd versterkt, we hebben de banden met onze geweldige partners en leveranciers herbevestigd en hebben sterke fundamenten gelegd om de toekomst inhoudelijk vorm te geven. Naast dit alles zijn we ook nog eens gestart met het tekenen van plannen om Quantum Tech én een nieuw gezondheidscentrum te bouwen op een uitzonderlijke locatie midden in de natuur op een (grote) boogscheut van Gent.

De meeste gebeurtenissen in het leven ‘overkomen’ ons niet, we ‘doen’ ze gebeuren. Het leven is wat je er zelf van maakt en wordt opgebouwd vanuit dagdagelijkse kleine beslissingen. Maak bewust doordachte keuzes, leef zonder beperkingen, wees positief en alles kan ‘gebeuren’. Het is evident dat we sommige zaken niet onder controle hebben of kunnen beïnvloeden maar als je geen geliefde bent verloren, niet te kampen hebt met ernstige gezondheidsproblemen, niet in armoede leeft of persoonlijk getroffen bent door een ramp of een andere gruwelijke daad ben je gelukkiger dan 90% van de wereldbevolking.

Focus je op wat je WEL hebt en laten we samen van 2017 een jaar maken waar we begin 2018 met volle tevredenheid kunnen op terugblikken !
En nu vooruit !!

[ABTM id=9230]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?