Hoe worden klanten optimaal begeleid in hun keuze naar een gepast toestel ?

shutterstock_325316516

Na vele jaren activiteit in de bioresonantiewereld is er steeds één vraag die terugkomt bij de vele mensen die ik ontmoet. In hun zoektocht naar een hulpmiddel die de gezondheid van hun klanten ondersteunt, stellen zij zich de vraag: welk toestel is nu het beste op de markt?

Een eenvoudig antwoord op die vraag bestaat niet. De praktijk leert me dat de beoordeling van een toestel verschilt van therapeut tot therapeut. Daarom hebben we bij Quantum Tech sedert twee jaar een traject uitgetekend dat geïnteresseerden  helpt bij het maken van een gefundeerde beslissing. Het traject heeft slechts één doel: op het moment dat de therapeut beslist om een toestel aan te schaffen weet hij ook wat hij koopt en waarom hij het nu koopt.

Om dat te bereiken hebben we verschillende stappen ingebouwd die we altijd doorlopen met onze geïnteresseerden.
De eerste stap bestaat erin de noden en verwachtingen van de therapeut in kaart te brengen. Daarbij komt de huidige werkwijze van de therapeut natuurlijk ook aan bod: elk toestel verschilt immers in de manier van werken en dat zowel wat betreft de meting als de behandeling. Het is belangrijk dat het profiel van het toestel aansluit bij het profiel van de therapie. Deze ‘mapping’ gebeurt tijdens een demoavond, die telkens op de laatste donderdagavond van de maand plaatsvindt.

Na die eerste kennismaking volgt een introductielesdag. We hebben bij Quantum Tech testtoestellen in huis die dienen om de therapeuten kennis te laten maken met de werking van een toestel. Na de lesdag krijgt de therapeut gedurende vier weken een toestel mee naar huis om in de praktijk te oefenen en zich ervan te vergewissen dat het toestel aan de noden en verwachtingen beantwoordt.

Na de testperiode is de therapeut gewapend om tot een gefundeerde beslissing te komen. Na een positieve ervaring en wanneer de klant beslist om een toestel aan te schaffen, volgt de basisopleiding die bij het toestel hoort. De basisopleiding verschilt van toestel tot toestel, omdat elk toestel een verschillende leercurve heeft. Die basisopleiding vindt standaard in de kantoren van Quantum Tech plaats.

Na het volgen van de basisopleiding bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de opleiding voor gevorderden. Die opleidingen behandelen specifieke topics en bestaan enerzijds uit een theoretische benadering van het topic en anderzijds de toepassing met het desbetreffende toestel.

Kortom, we stellen bij Quantum Tech alles in het werk om jullie een gefundeerde beslissing te laten nemen. We gaan ervan uit dat een bioresonantietoestel aanschaffen een belangrijke investering is die goed onderbouwd moet worden. Onze doelstelling is niet gewoon om veel toestellen te verkopen, maar wel om toestellen te leveren aan tevreden klanten die weten wat ze kopen en die steeds bij ons terecht kunnen voor verdere vragen en of ondersteuning.

[ABTM id=9230]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?