Ervaar
het onzichtbare

Er is zoveel meer dan de eerste indruk doet vermoeden

Een eindeloze bron van energie oogsten

Wetenschappelijk feit: golven zijn overal om ons heen: licht, infrarood, warmte. Zonder deze energiebronnen zouden we niet kunnen functioneren. Onze toepassingen laten mensen deze onzichtbare realiteit overal om ons heen ervaren en ervan profiteren in hun streven naar gezondheidsverbeteringen op meerdere niveaus.

Wetenschap toepassen voor de menselijke gezondheid

We stellen het hele spectrum aan golven voor u ter beschikking, zodat u kunt profiteren op een manier die u van ons wilt en verwacht. De producten en zorgmogelijkheden die QX World ontwikkelt en Quantum Tech verdeelt, zijn het bewijs van de expertise die we naast de klassieke medische wetenschap in huis hebben.

Voel de stroom

100% Natuurlijke energie

Onze producten en diensten maken gebruik van 100% natuurlijke energetische effecten. U kunt erop vertrouwen dat ze klinisch veilig en nuttig zijn wanneer ze worden gebruikt door onze gecertificeerde en goed opgeleide experts.

Ervaar het zelf

Sessies met onze toestellen geven cliënten de best mogelijke zorg en effect. Het is zo effectief dat mensen een meetbare verbetering van hun welzijn ervaren en rapporteren nadat ze door onze professionals zijn behandeld.

Mensgericht denken

Alles wat we doen, doen we met één doel: het welzijn van de mens verbeteren. En we hebben de getuigenissen om aan te geven dat we goed op de goede weg zijn.

0 Mhz
min freq. bereik
0 Mhz
max freq. bereik
0
gezondheidssessies
0
golven per seconde

Ideaal voor pijncomfort

Onze gebruikers melden aanzienlijke verbeteringen in hun leven na het gebruik van onze producten

Energetische toepassingen voor menselijk welzijn en gezondheid

Open enkel op afspraak

© 2022 • QUANTUM TECH bv • All rights reserved.

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?