Uw Premium Modulair Uitbreidbare Energie Balanceersysteem

Hoe SCIO is volgroeid! Ontdek de QUEX S®

Uw workflow slim verbeteren

Stel u een slimmere manier voor om te ontspannen en energie te visualiseren. Dat is waar het bij QUEX S om draait. Uw workflow slim verbeteren. Energetische close-up en overzichtsweergave maken. Intelligente en uitgebreide inzichten bieden. En toch uniek betaalbaar, toegankelijk en modulair uitbreidbaar. QUEX S is ingenieus ontworpen om uw expertise uit te breiden.

 • Software

  Standaard Omnis-software en basisrapport inbegrepen​

 • Uitbreidbare Modules

  3 frequentiegeneratoren, gelijktijdige input en output

 • 2 frequentiegeneratoren

  2 frequentiegeneratoren, gelijktijdige input en output

 • 1 Hz-450.000 Hz

  1 Hz-450.000 Hz frequentie bereik

 • ECG chip

  ECG-chip, hoogste standaard, veilig en effectief

 • Zelfstandige apps

  Senso rejuvenation, Anti-s, Prayer

Werk slimmer en sneller

Meting

Efficiënte en effectieve verificatie

Gebruik QUEX S voor snelle en intelligente ontspannings- en energieverificatie. Deze baanbrekende multispectrale digitale verificatiesoftware kan elke taak aan en verbetert de efficiëntie en betrouwbaarheid. Afwijkingen worden in verschillende grafieken en weergavemodi in kaart gebracht, waardoor documentatie en opvolging vlotter en slimmer verlopen. Dit bevordert ook uw professionele geloofwaardigheid en versterkt uw reputatie als een therapeut die patiënten kunnen vertrouwen.

Visualisatie

Eén toestel is alles wat u nodig heeft

Geen gedoe meer met het wisselen van toestellen of alternatieve informatiebronnen. Vanaf nu heb je nog maar één toestel nodig om elke vorm van visualisatie te maken bij het screenen van klanten. Of het nu gaat om een energetisch beeld, close-up of ontspannende overzichtsfoto van welk lichaamsdeel dan ook.

Slim koppelen

Meer intuïtieve vergelijkingen en revolutionaire besluitvorming

Krijg inzichten door de evolutie van energetische afwijkingen effectief en moeiteloos te volgen. Met QUEX S is het vergelijken van visualisaties (bijvoorbeeld nu genomen versus 6 maanden geleden, energiek versus ontspannend) zo eenvoudig – geen enkele verandering zal onopgemerkt blijven.

Rapportage

Geïntegreerde structurele standaardrapportage

Verminder handmatig papierwerk en administratie. Met QUEX S gebeurt standaard rapportage en documentatie automatisch. Resultaat? U kunt sneller werken, wat zowel tijd als geld bespaart.

Bovendien is het standaard rapportagesysteem uitbreidbaar tot het ultieme geavanceerde ‘Pro Report’ rapportagesysteem.

Klantenzorg - supercharged

QUEX S is buitengewoon intelligent, in staat om elke energetische en ontspannende visualisatietaak aan te pakken – en te perfectioneren. Transformeer de manier waarop u werkt en wees effectiever voor uw klanten.

Breid uw expertise uit met geïnformeerde inzichten

De kracht van de QUEX S is onbeperkt. We blijven nieuwe baanbrekende mogelijkheden ontwikkelen en integreren die zijn ontworpen om betere visualisaties te ondersteunen met de diepere inzichten die u nodig heeft om u zelfverzekerd te voelen.

Betaalbaar en toegankelijk

QUEX S wordt aangeboden als premium instapmodel, dat betekent weinig financiële risico’s en geen grote investeringen.

Geniet van toegang tot alle functies en functionaliteiten die u nodig heeft wanneer u ze nodig heeft of wanneer het binnen uw budget past.

De prijs is inclusief toegang tot standaard Omnis-software, standaard rapportagesysteem, toegewijde ondersteuning en regelmatige updates van zowel software als firmware.

Maakt het meest uitgebreide en onderling verbonden holistische gezondheidssysteem op de markt mogelijk

Begrijp het Onzichtbare

Alles omvattend om het onzichtbare te zien

Een van de basisprincipes van de OMNIS-software van QX World is het gebruik en het koppelen van meerdere bekende perspectieven in holistische kennis. Deze abstracte weergaven, waarin inhoudvensters worden gegroepeerd die logisch bij elkaar horen, kunnen vervolgens als één element worden gebruikt en als zodanig worden aangepakt tijdens je energetische sessie. Perspectieven kunnen worden gegenereerd door de software of door de gebruiker, afhankelijk van de kennis van de gebruiker en/of het doel van de sessie.

Krachtiger en efficiënter

De krachtige QX World OMNIS-software verhoogt uw operationele efficiëntie en bespaart u vele uren kostbare tijd. Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van het systeem en de koppeling tussen verschillende kennismodellen, hoeft u niet langer diep in elke holistische zorgkennis te duiken om alle informatie zelf te genereren en te beheersen.

In de tijd getest

QX World’s OMNIS is het resultaat van meer dan tien jaar intensieve R&D en vele jaren van sterke toewijding aan de gezondheidszorg. Deze solide expertise heeft zich ontwikkeld tot een zeer betrouwbare software die maximale uptime brengt voor uw energetische visualisatie en sessie.

Ondersteuning op lange termijn

QX World’s Software Care-programma zorgt ervoor dat via zesmaandelijkse versie-updates voor de OMNIS-software het volledige databasesysteem veilig wordt gehouden, en nieuwe functieverbeteringen worden toegevoegd om te voldoen aan uw veranderende sessie behoeften.

Beschikbare modules

 • Biofeedback Interface Grafische module(BIG)

  Wilt u realtime zien hoe uw toestel werkt? Onze Biofeedback Interface Grafische module is hier precies daarvoor! Volg de reactie van uw klant, de output van het apparaat, de harnasverbinding en waardevolle informatie die tegelijkertijd uit de OMNIS wordt gehaald, allemaal tegelijkertijd. Door gebruik te maken van enkele van de methoden van meer traditionele Biofeedback, kan de BIG uw klant ook helpen om in balans te komen, zichzelf te trainen, hun reacties onder de knie te krijgen en meer in contact te komen met hun innerlijke zelf en capaciteiten, die allemaal samenwerken om het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te activeren.

 • BodyViewer

  Het pad naar gezondheid bewandelen wordt zoveel gemakkelijker wanneer cliënten echt kunnen 'zien' wat er hersteld moet worden! Projecteer visuele verbetering met video's van hoge kwaliteit tijdens de OMNIS-sessie! Met de BodyViewer kunt u uw patiënten letterlijk een 3D-ervaring bieden, waarbij u gebruik maakt van de gecombineerde effecten van visualisatie en zeer specifieke geleide beelden die zijn ontworpen om de hoofdsessie als lichte frequentiële sessie te ondersteunen. Een hele bibliotheek met audio-videomateriaal is binnen handbereik, allemaal versterkt met een mix van vibrationele, auditieve en visuele stimuli die de cliënt actief bij het herstelproces zullen betrekken. De kracht van geleide beelden en positieve bekrachtiging hebben enorme effecten op het algemeen welzijn, of op een gericht specifiek probleem dat we willen aanpakken. De BodyViewer wisselt voortdurend informatie uit met de belangrijkste OMNIS, waarbij de onderbewuste keuzes automatisch worden scherpgesteld met behulp van de resultaten die u continu tijdens uw sessie verkrijgt. U kunt uw eigen selecties maken of een geautomatiseerde stroom van sessies uitvoeren die de meest actuele informatie uit de OMNIS krijgt!

 • Degen scan

  Een Piggyback-programma dat subtiele energieën detecteert en de mogelijkheid biedt om aan een bestaande aandoening te werken, indien bekend, om licht entraining toe te passen. Van gebruiksvriendelijk ontwerp, meerdere sessielijnen tot scans gericht op emotionele versus fysieke oorzaken, de Degen Scan heeft het allemaal! Degen Scan is gebaseerd op hetzelfde principe als Quantic Biofeedback en helpt de expert de oorzaken van ziekte te vinden, te werken aan het elimineren van de stressfactoren en van daaruit te bouwen aan de weg terug naar een goede gezondheid.

 • Disease dictionary

  In tegenstelling tot wat de naam aangeeft, is deze OMNIS-module allesbehalve uw typische bibliotheekfunctie. Dit is een soort woordenboek dat een aandoening vertaalt in meerdere manieren van natuurlijke geneeskunde die zijn ontworpen om deze aan te pakken en de ermee samenhangende stressfactoren te verminderen. Klik op een item in de lijst en u wordt beloond met een scala aan natuurlijke therapieën en adviezen, van Chinese Oosterse Acupunctuur, Elektroacupunctuur, Gedragsgeneeskunde tot de meer conservatieve Medical Definition en Symptom Check. Omdat het samenwerkt met OMNIS en alle andere modules, heeft u de mogelijkheid om aan meerdere problemen tegelijk te werken en uw patiënt de best mogelijke zorg te geven.

 • Home use

  Een Piggyback-programma dat subtiele energieën detecteert en de mogelijkheid biedt om aan een bestaande aandoening te werken, indien bekend, om licht entraining toe te passen. Van gebruiksvriendelijk ontwerp, meerdere sessielijnen tot scans gericht op emotionele versus fysieke oorzaken, de Degen Scan heeft het allemaal! Degen Scan is gebaseerd op hetzelfde principe als Quantic Biofeedback en helpt de therapeut de oorzaken van ziekte te vinden, te werken aan het elimineren van de stressfactoren en van daaruit de weg terug naar gezondheid te bouwen.

 • Iridology

  Vul uw OMNIS-software aan met een extra programma dat gebruikmaakt van de superkrachten van Iridology. Door in perfecte harmonie met uw OMNIS te werken, kunt u de twee programma's tegelijkertijd uitvoeren en de Iridology gebruiken om een ​​lichte piggyback-behandeling te bieden voor een uitgebreide reeks stressfactoren. Van acupunctuurpunten tot specifieke ooggerelateerde klachten, de Iridology richt zich op stressfactoren op het volgende gebied: gelaat, oog, gynaecologie, tandheelkunde, kwadrantreparatie, oog-handcoördinatie, heilige geometrie, algemene anatomie en nog veel meer. Zo gebruiksvriendelijk als u zich kunt voorstellen! Kies uw sessiepunt, dubbelklik en laat uw QUEX-apparaat de ideale balansprotocollen uitvoeren met de optimale intensiteit en kracht.

 • Smart Report

  Het Smart Report is alles wat u ooit nodig heeft om met uw klanten in contact te komen en uw praktijk op te bouwen! Sessie-informatie is nu eenvoudig, visueel en boeiend!

 • Smart Report PRO

  Heeft u zich ooit voorgesteld dat een eenvoudige rapportfunctie uw vertrouwde adviseur kan worden? Eenvoudig in gebruik, maar met uitgebreide en gecompliceerde Algoritmen die werken op de achtergrond om ervoor te zorgen dat u het meest uitgebreide beeld heeft van de sessiesamenvatting van uw klant. Zoveel meer dan alleen massa's gegevens die moeilijk te sorteren en te interpreteren zijn. Ons Smart Report toont u de meest nauwkeurige resultaten, analyseert trends van verbetering, maakt ongelooflijke personalisatie mogelijk en leert over uw patiënten hoe meer u het gebruikt. U kunt teruggaan in de tijd en zoeken naar elk interessant item, een gemiddelde verbetering van elk interessegebied in de tijd krijgen, zien hoe risico's, matrixitems, emoties enz. zich in de tijd gedragen, zien met welke gebieden u hebt gewerkt meest en hoe rectificatie verbetert en verandert. En alsof dat nog niet genoeg is, zal het ook problemen opsporen die u misschien bent vergeten, en uw aandacht vestigen op een item of categorie die voorkomt in de gebieden met het hoogste risico, om ervoor te zorgen dat u geen enkel belangrijk gezondheidsaspect van uw klant over het hoofd ziet. Koppel uw therapeutintuïtie, kennis en ervaring aan onze AI en u heeft een perfecte match!

Alles omvattend om het onzichtbare te zien​

Beschikbare op zichzelf bestaande Apps

Stoppen met roken kan stressvol zijn. Toch hoeft het niet zo te zijn! Met Anti-S kunt u uw klanten nu ondersteunen bij het onderdrukken van de drang om te roken, met behulp van de principes van Quantum Biofeedback.

Senso Beauty verbetert uw praktijk en geeft uw klanten de perfecte balans voor gezondheid door innerlijke en uiterlijke schoonheid!

Iedereen verdient het om zich spiritueel en emotioneel in balans te voelen. En nu kun je daar de sleutel toe krijgen met Prayer, ontworpen voor het verdiepen van ontspanningsoefeningen, het verminderen van stressoren en het in balans brengen van de dagelijkse pieken en dalen.

Kenmerken

Technologieën die de productiviteit verhogen

2 frequentie generatoren

Therapie wordt uitgevoerd op verschillende threads, tegelijkertijd vanuit de 2 frequentiegeneratoren, die zich aanpassen aan de respons die het systeem ontvangt via de harnassen
Lissajous, Programmable Waveforms, Square, Spike, Sinus, Saw
De Lissajous-curve die het apparaat kan produceren, beschrijft de complexe harmonische beweging die wordt gecreëerd wanneer de 2 frequentiegeneratoren samenwerken met een frequentieverschil tussen de 2 en constante aanpassing
Verbeterde communicatie
De communicatie tussen het toestel en de computer is 2 keer sneller in vergelijking met het vorige model
Samplingfunctie
Nauwkeurige samplingfunctie, die de kwaliteit van de metingen aanzienlijk verhoogt

Technologieën en certificeringen die de beveiliging verbeteren

Veiligheid bananestekkers
Een chip gemeten en goedgekeurd volgens de huidige regelgeving en normen om veilig en effectief te gebruiken
IEC 60601-1
Getest en goedgekeurd voor medische elektrische apparatuur, deel 1-6, algemene veiligheidseisen – secundaire norm: bruikbaarheid
IEC 60601-2-26
Getest en goedgekeurd voor Bijzondere vereisten voor de basisveiligheid en essentiële prestaties van elektro-encefalografieën
EN 60601-1-2:2015
Getest en goedgekeurd voor 30-1000 MHz, Klasse A, Getest en goedgekeurd voor modulatie: PM 18Hz en 217Hz, Getest en goedgekeurd voor 6 Veff 0,15 – 80 MHz Modulatie: 1 kHz, 80% AM, Getest en goedgekeurd voor ±15 kV lucht , ±8 kV-contact

Wat zit er in de doos?

 • QUEX S BOX

  Met op zichzelf staande testplaat

 • HOOFDKOPPELING

  Hoofdband

 • POLSKOPPELING

 • ENKELKOPPELING

 • OPLEIDING

 • USB KABEL

  Verbind de QUEX S-box met uw computer

 • COMPUTER TAS

 • INSTALLATIE MEDIA

2 jaar garantie voor uw toestel

6 maand garantie voor de harnassen

Energetische toepassingen voor menselijk welzijn en gezondheid

Open enkel op afspraak

© 2022 • QUANTUM TECH bv • All rights reserved.

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?