Uw ultieme high-end energiebalanssysteem

Als opvolger van het populaire EDUCTOR-apparaat, tilt de geavanceerde technologie van QUEX ED® biofeedback-sessies naar een geheel nieuw niveau!

Werk slimmer en sneller

Stel u de ultieme manier van ontspannen en energievisualisatie voor. Dat is waar het bij QUEX ED® om draait. Uw workflow slim verbeteren. Energieke, close-up en overzichtsweergave maken. Intelligente en uitgebreide inzichten bieden. Volledig uitgerust met de meest uitgebreide en onderling verbonden holistische gezondheidskennissoftware op de markt. QUEX ED® is ingenieus ontworpen om uw expertise uit te breiden, ongekend in de branche.

 • Software

  Omnis gezondheidssoftware met alle modules

 • 3 frequentiegeneratoren

  3 frequentiegeneratoren, gelijktijdige input en output

 • 1 Hz-2.500.000 Hz

  1 Hz-2.500.000 Hz frequentiebereik: het hoogste in de markt

 • EEG/ECG/EMG chips

  EEG/ECG/EMG chip, hoogste standaard, veilig en effectief​

 • Op zichzelf bestaande Apps inbegrepen

  Anti-s, Prayer

Maak kennis met de QUEX ED®

Het enige toestel dat expliciet is ontworpen voor zowel ontspannende als energievisualisatie.

Uniek in zijn manier van holistische koppeling

Opmerkelijk in zijn totaalaanpak van energetisch welzijn

In staat om meerdere taken tegelijk te benaderen

Samen zullen deze functies de manier waarop u werkt voor altijd veranderen

Verenig uw workflow

QUEX ED® levert de eerste uniforme workflow – een combinatie van zowel ontspannende als energievisualisatie op één werkstation. Het is de oplossing die een combinatie van verschillende energetische apparaten in uw praktijk vervangt, waardoor het niet meer nodig is om meerdere apparaten op te stellen of om naar een ander werkstation te verhuizen om aanvullende informatie te bekijken.

Zie wat u nog niet eerder hebt gezien

Alles wat u ziet in de uitgebreide Omnis-software is scherp en precies. Dat komt omdat elke QUEX ED® is gekalibreerd om te voldoen aan de hoogste normen in energetische training en om consistente, perceptuele feedback te garanderen – een primeur in de branche.

Wen aan comfortabel werken

QUEX ED® is ontworpen met het oog op een verbeterde klantervaring en weerspiegelt het natuurlijke energieveld van een mens om uw leeservaring te optimaliseren:

Krijg meer waar voor uw geld

Een universeel energetisch apparaat, QUEX ED® is een eenmalige investering die een leven lang meegaat.

De drijvende kracht achter het meest uitgebreide en onderling verbonden holistische gezondheidssysteem op de markt

Begrijp het Onzichtbare

Alles omvattend om het onzichtbare te zien

Een van de basisprincipes van de OMNIS-software van QX World is het gebruik en het koppelen van meerdere bekende perspectieven in holistische kennis. Deze abstracte weergaven, waarin inhoudvensters worden gegroepeerd die logisch bij elkaar horen, kunnen vervolgens als één element worden gebruikt en als zodanig worden aangepakt tijdens uw energetische training. Perspectieven kunnen worden gegenereerd door de software of door de gebruiker, afhankelijk van de kennis van de gebruiker en/of het doel van de training.

Krachtiger en efficiënter

De krachtige QX World OMNIS-software verhoogt uw operationele efficiëntie en bespaart u vele uren kostbare tijd. Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van het systeem en de koppeling tussen verschillende kennismodellen, hoeft u niet langer diep in elke holistische zorgkennis te duiken om alle informatie zelf te genereren en te beheersen.

Getest doorheen de tijd

QX World’s OMNIS is het resultaat van meer dan tien jaar intensieve R&D en vele jaren van sterke toewijding aan de gezondheidszorg. Deze solide expertise heeft zich ontwikkeld tot een zeer betrouwbare software die maximale uptime brengt voor uw energetische visualisatie en therapie.

Ondersteuning op lange termijn

QX World’s Software Care-programma zorgt ervoor dat via zesmaandelijkse versie-updates voor de OMNIS-software dat het volledige databasesysteem veilig wordt gehouden, en nieuwe functieverbeteringen worden toegevoegd om te voldoen aan uw veranderende therapiebehoeften.

Geïntegreerde modules

 • Biofeedback Interface Grafische module

  Wilt u realtime zien hoe jouw toestel werkt? Onze Biofeedback Interface Grafische module is hier precies daarvoor! Volg de reactie van uw patiënt, de output van het apparaat, de harnasverbinding en waardevolle informatie die tegelijkertijd uit de OMNIS wordt gehaald, allemaal tegelijkertijd. Door gebruik te maken van enkele van de methoden van meer traditionele Biofeedback, kan de BIG uw patiënt ook helpen om in balans te komen, zichzelf te trainen, hun reacties onder de knie te krijgen en meer in contact te komen met hun innerlijke zelf en hun capaciteiten, die allemaal samenwerken om het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te activeren.

 • BodyViewer

  Het pad naar gezondheid bewandelen wordt zoveel gemakkelijker wanneer cliënten echt kunnen 'zien' wat er hersteld moet worden! Project visuele verbetering met video's van hoge kwaliteit tijdens de OMNIS-sessie! Met de Body Viewer kunt u uw patiënten letterlijk een 3D-ervaring bieden, waarbij u gebruik maakt van de gecombineerde effecten van visualisatie en zeer specifieke geleide beelden die zijn ontworpen om zowel de hoofdsessie als lichte frequentiële behandeling te ondersteunen. Een hele bibliotheek met audio-videomateriaal is binnen handbereik, allemaal versterkt met een mix van vibrationele, auditieve en visuele stimuli die de cliënt actief bij het herstelproces zullen betrekken. De kracht van geleide beelden en positieve bekrachtiging hebben enorme effecten op het algemeen welzijn, of op een gericht specifiek probleem dat we willen aanpakken. De Body Viewer wisselt voortdurend informatie uit met de belangrijkste OMNIS, waarbij de onderbewuste keuzes automatisch worden scherpgesteld met behulp van de resultaten die u continu tijdens uw sessie verkrijgt. U kunt uw eigen selecties maken of een geautomatiseerde stroom van therapieën uitvoeren die de meest actuele informatie uit de OMNIS!

 • Degen scan

  Een Piggyback-programma dat subtiele energieën detecteert en de mogelijkheid biedt om aan een bestaande aandoening te werken, indien bekend, door light entrainment toe te passen. Van gebruiksvriendelijk ontwerp, meerdere therapielijnen tot scans gericht op emotionele versus fysieke oorzaken, de Degen Scan heeft het allemaal! Degen Scan is gebaseerd op hetzelfde principe als Quantic Biofeedback en helpt de therapeut de oorzaken van ziekte te vinden, te werken aan het elimineren van de stressfactoren en van daaruit de weg terug naar een goede gezondheid op te bouwen.

 • Disease dictionary

  In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is deze OMNIS-module allesbehalve uw typische bibliotheekfunctie. Dit is een soort woordenboek dat een aandoening vertaalt in meerdere manieren van natuurlijke geneeskunde die zijn ontworpen om deze aan te pakken en de ermee samenhangende stressfactoren te verminderen. Klik op een item in de lijst en u wordt beloond met een scala aan natuurlijke therapieën en adviezen, van Chinese Oosterse Acupunctuur, Elektroacupunctuur, Gedragsgeneeskunde tot de meer conservatieve Medische Definitie en Symptomen Check. Omdat het samenwerkt met OMNIS en alle andere modules, heeft u de mogelijkheid om aan meerdere problemen tegelijk te werken en uw patiënt de best mogelijke zorg te geven.

 • Home use

  Een Piggyback-programma dat subtiele energieën detecteert en de mogelijkheid biedt om aan een bestaande aandoening te werken, indien bekend, door light entrainment toe te passen. Van gebruiksvriendelijk ontwerp, meerdere therapielijnen tot scans gericht op emotionele versus fysieke oorzaken, de Degen Scan heeft het allemaal! Degen Scan is gebaseerd op hetzelfde principe als Quantic Biofeedback en helpt de therapeut de oorzaken van ziekte te vinden, te werken aan het elimineren van de stressfactoren en van daaruit te bouwen aan de weg terug naar een goede gezondheid.

 • Iridology

  Vul uw OMNIS-software aan met een extra programma dat gebruikmaakt van de superkrachten van iriscopie. Door in perfecte harmonie met uw OMNIS te werken, kunt u de twee programma's tegelijkertijd uitvoeren en de iriscopie gebruiken om een ​​lichte piggyback-behandeling te bieden voor een uitgebreide reeks stressfactoren. Van acupunctuurpunten tot specifieke ooggerelateerde klachten, de iriscopie richt zich op stressfactoren op het volgende gebied: Gelaat, Ogen, Gyums, Gebit, Quadrant Herstel, Oog- Hand Coördinatie, Heilige Geometrie, Algemene Anatomyie en nog veel meer. Zo gebruiksvriendelijk als u zich kunt voorstellen! Kies uw therapiepunt, dubbelklik en laat uw QUEX-apparaat de ideale balansprotocollen uitvoeren met de optimale intensiteit en kracht.

 • Smart Report

  Het Smart Report is alles wat u ooit nodig heeft om met uw patiënten in contact te komen en uw praktijk op te bouwen! Sessie-informatie is nu eenvoudig, visueel en boeiend!

 • Smart Report PRO

  Heeft u zich ooit voorgesteld dat een eenvoudige rapportfunctie uw vertrouwde adviseur kan worden? Eenvoudig voor u te gebruiken, maar uitgebreide en gecompliceerde AI-algoritmen werken op de achtergrond om ervoor te zorgen dat u het meest uitgebreide beeld heeft van de sessiesamenvatting van uw patiënt. Zoveel meer dan alleen massa's gegevens die moeilijk te sorteren en te interpreteren zijn. Ons Smart Report toont u de meest nauwkeurige resultaten, analyseert trends van verbetering, maakt ongelooflijke personalisatie mogelijk en leert over uw patiënten hoe meer u het gebruikt. U kunt teruggaan in de tijd en zoeken naar elk interessant item, een gemiddelde verbetering van elk interessegebied in de tijd krijgen, zien hoe risico's, matrixitems, emoties enz. zich in de tijd gedragen, zien met welke gebieden u hebt gewerkt meest en hoe rectificatie verbetert en verandert. En alsof dat nog niet genoeg is, zal het ook problemen opsporen die u misschien bent vergeten, en uw aandacht vestigen op een item of categorie die voorkomt in de gebieden met het hoogste risico, om ervoor te zorgen dat u geen enkel belangrijk gezondheidsaspect van uw patiënt over het hoofd ziet. Koppel uw therapeutintuïtie, kennis en ervaring aan onze AI en je hebt een perfecte match!

Alles omvattend om het onzichtbare te zien

Geïntegreerde op zichzelf bestaande Apps

Stoppen met roken kan stressvol zijn. Toch hoeft het niet zo te zijn! Met Anti-S kunt u uw klanten nu ondersteunen bij het onderdrukken van de drang om te roken, met behulp van de principes van Quantum Biofeedback.

Iedereen verdient het om zich spiritueel en emotioneel in balans te voelen. En nu kun je daar de sleutel toe krijgen met Prayer, ontworpen voor het verdiepen van ontspanningsoefeningen, het verminderen van stressoren en het in balans brengen van de dagelijkse pieken en dalen.

Beschikbare op zichzelf bestaande Apps

Senso Beauty verbetert uw praktijk en geeft uw klanten de perfecte balans voor gezondheid door innerlijke en uiterlijke schoonheid!

Hardwarefuncties

Technologieën die de productiviteit verhogen

3 frequentie generatoren
Therapie wordt uitgevoerd op verschillende threads, tegelijkertijd vanuit de 3 frequentiegeneratoren, die zich aanpassen aan de respons die het systeem ontvangt via de harnassen
Lissajous, Programmable Waveforms, Square, Spike, Sinus, Saw
De Lissajous-curve die het apparaat kan produceren, beschrijft de complexe harmonische beweging die wordt gecreëerd wanneer de 3 frequentiegeneratoren samenwerken met een frequentieverschil tussen de 3 en constante aanpassing
Freq bereik: 1 Hz – 2.5 Mhz
Hogere frequenties bestrijken een reeks stressgerelateerde aspecten die kunnen worden aangepakt
EEG/ECG/EMG chip
Een chip gemeten en goedgekeurd volgens de huidige regelgeving en normen om veilig en effectief te gebruiken
Eigen besturingssysteem
Het eigen besturingssysteem van het apparaat maakt technologische ontwikkelingen eenvoudig. Het apparaat kan zich aanpassen aan nieuwe vereisten zonder fysieke veranderingen
Verbeterde communicatie
De communicatie tussen het apparaat en de computer is 2 keer sneller in vergelijking met het vorige model
Samplingfunctie
Nauwkeurige samplingfunctie, die de kwaliteit van de metingen aanzienlijk verhoogt
Ontworpen testplaat
Ontworpen om de aansluiting voor de accessoires op te nemen, die zijn aangesloten via veiligheidsbanaanstekkers. Het kan de verzonden en ontvangen signalen in een hogere resolutie interpreteren dan enig ander apparaat op de markt

Technologieën en certificeringen die de beveiliging verbeteren

Veiligheid banaanstekkers
Een chip gemeten en goedgekeurd volgens de huidige regelgeving en normen om veilig en effectief te gebruiken
IEC 60601-1
Getest en goedgekeurd voor medische elektrische apparatuur, deel 1-6, algemene veiligheidseisen – secundaire norm: bruikbaarheid
IEC 60601-2-26
Getest en goedgekeurd voor Bijzondere vereisten voor de basisveiligheid en essentiële prestaties van elektro-encefalografieën
EN 60601-1-2:2015
Getest en goedgekeurd voor 30-1000 MHz, Klasse A, Getest en goedgekeurd voor modulatie: PM 18Hz en 217Hz, Getest en goedgekeurd voor 6 Veff 0,15 – 80 MHz Modulatie: 1 kHz, 80% AM, Getest en goedgekeurd voor ±15 kV lucht , ±8 kV-contact

Wat zit er in de doos?

 • QUEX ED BOX

  Met op zichzelf bestaande testplaat

 • HOOFDKOPPELING

  Hoofdharnas

 • POLSKOPPELING

 • ENKELKOPPELING

 • OPLEIDING

  3 dagen basisopleiding (+/- 5u/dag)

 • USB KABEL

  Verbind de QUEX ED doos met uw computer

 • COMPUTER TAS

 • INSTALLATIE MEDIA

2 jaar garantie voor het toestel

6 maand garantie voor de harnassen

Energetische toepassingen voor menselijk welzijn en gezondheid

Open enkel op afspraak

© 2022 • QUANTUM TECH bv • All rights reserved.

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?