2022 – 2023 QUEX S & QUEX ED Basisopleiding

Na de basislesdag is het mogelijk om de inhoud van de 3 lesdagen online te bekijken. Om de video te bekijken, krijgt u van ons een code toegestuurd. Die code blijft 4 weken geldig. Indien u daarna de les nog eens wil raadplegen, kunt u een nieuwe code bij ons aanvragen.

Kan u niet aanwezig zijn tijdens de les, maar wil u graag de les nadien op Vimeo beluisteren? Vraag hier uw paswoord aan. Na de betaling van de lesdag krijgt u de code en de presentatie toegestuurd via mail.

Dagdeel 1 “Basisnavigatie en opstart eerste sessie”

Dagdeel 2 “Automatische therapieprogramma’s en focus op mogelijke oorzaken “

Dagdeel 3 “Verbanden tussen symptoom en oorzaak en de effecten op de verschillende lichaamssystemen”

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN:
De inhoud van deze video(s) is het eigendom van “Quantum Tech Bv” , de toegang ertoe kan op elk moment herroepen worden door de eigenaar. De inhoud van deze video(s) mag niet doorgegeven of gedupliceerd worden en de toegang tot de video(s) mag niet aan derden verleend worden zonder de uitdrukkelijke toelating van Quantum Tech bv.
Op het gebied van complementaire therapieën en geneeskunde zijn vele antwoorden vandaag nog onvolledig of controversieel volgens de strikte regels van de wetenschap. We wijzen er nadrukkelijk op, dat onze instructies, adviezen en oplossingen de raadpleging van een bevoegd arts geenszins vervangen. De onderliggende verbanden achter onze producten en programma’s reiken verder dan de actuele stand van de wetenschap. De klassieke geneeskunde heeft de effecten van bioenergetische trillingen tot op heden aanvaard noch erkend.
Copyright © 2022 Quantum Tech bv. All rights reserved.

Energetische toepassingen voor menselijk welzijn en gezondheid

Open enkel op afspraak

© 2022 • QUANTUM TECH bv • All rights reserved.

CONTACTEER ONS

We zijn bereikbaar via mail, stuur ons je boodschap en we nemen snel contact met je op.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?